Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g4.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kurkku 3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)6g11kcal1.4g0g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g6.5g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g84kcal7.4g0.8g5.2g0g
Valittu annoskoko35g42kcal3.7g0.4g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal1.9g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g1.1g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804