Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g20g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Puuroriisi3.9g14kcal0.2g3g0.1g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g66kcal4g8.2g1.6g1g
Valittu annoskoko35g33kcal2g4.1g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1g2.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.7g11.6g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038