Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.2g4.7kcal0g1.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g6.3g6.3kcal0.9g0.1g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Sieni tatti, hapero 13g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g54kcal2.4g4.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko35g27kcal1.2g2.1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.6g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g77kcal3.4g6g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234