Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.1g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Perunasuikale (Apetit)16g12kcal0.3g2.6g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g6.6g7.1kcal1.6g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g58kcal4.2g6.2g2g0g
Valittu annoskoko35g29kcal2.1g3.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Arvot/100g100g82kcal6g8.8g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113362