Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai15g54kcal0.7g4.7g3.7g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella light5.5g8.8kcal1.1g0g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.8g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g3g0.6kcal0g0.1g0g0.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl1.1g5.9kcal0.1g0g0.6g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g1.8g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g164kcal5.2g10.4g11.2g1.2g
Valittu annoskoko35g82kcal2.6g5.2g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal1.3g2.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g234kcal7.4g14.8g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787