Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 6.7g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 2.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%4.4g7.4kcal0.4g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g26kcal1g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko35g13kcal0.5g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.3g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.4g4g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849