Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Herkkusieni, paistettu 9g9kcal0.2g0g0.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g17kcal1.1g0g1.3g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Metvursti kestomakkara0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g63kcal3.2g1.2g5g0.4g
Valittu annoskoko35g32kcal1.6g0.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.8g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.7g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562