Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 13g14kcal2.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )2.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.8g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g54kcal6.8g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko35g27kcal3.4g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1.7g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal9.6g3.7g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341