Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)15g16kcal1.8g0.3g0.9g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.3g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g49kcal3.8g3.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko35g25kcal1.9g1.9g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.4g5.4g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201