Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.1g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.1g4.1kcal0g0g0.4g0.1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kauralese 2.1g7.5kcal0.4g1g0.2g0.4g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g150kcal4g23.2g3.8g2.8g
Valittu annoskoko35g75kcal2g11.6g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1g5.8g1g0.7g
Arvot/100g100g213kcal5.7g33g5.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369