Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.8g0g2.7g0g
Kuohukerma (Ingman)12g40kcal0.3g0.4g4.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g190kcal8.4g0.8g16.8g0g
Valittu annoskoko35g95kcal4.2g0.4g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g48kcal2.1g0.2g4.2g0g
Arvot/100g100g270kcal11.9g1.1g23.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296