Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g49kcal5g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko35g25kcal2.5g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.3g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.1g5.4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393