Punajuuri-vuohenjuustokeitto

1.Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se ison kattilan pohjalla öljytilkassa.

Lisää kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio ja kiehauta.

2.Kuori ja lohko punajuuret pieniksi ja lisää ne kattilaan.

Keitä, kunnes punajuuret tuntuvat pehmeiltä.

Soseuta keitto monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

3.Lisää joukkoon vuohenjuusto ja anna sulaa.

Lisää joukkoon myös kerma.

(Jos keitto tuntuu liian tanakalta, lisää vettä tai kermaa.)

4.Kuumenna keitto, mausta mustapippurilla.

Leikkaa basilikalehdet suikaleiksi ja sirottele keiton pinnalle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Khaleesi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.3kcal0.1g0.9g0g0.3g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (Herbamare), annos 11g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g3.5g11kcal0.7g0g0.7g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g3.9g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Arla apetina tuorejuusto valkosipuli ja yrtit (Arla), annos 20g1.2g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g52kcal2.6g2.4g3g0.6g
Valittu annoskoko35g26kcal1.3g1.2g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.7g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3.7g3.4g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310589