Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 13g48kcal1.1g10.5g0.1g0.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)7.2g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]7.2g8.7kcal0.9g0.1g0.5g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow7.2g7.2kcal0.5g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g147kcal6.4g22g3.4g0.4g
Valittu annoskoko35g73kcal3.2g11g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1.6g5.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g31.2g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689