Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty22g31kcal1.1g6.2g0.2g0.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g3.7g3.3kcal0g0.7g0g0g
Paprikasalaatti, Pirkka3.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.6g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.3g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g86kcal3.8g14.4g1.2g1.6g
Valittu annoskoko35g43kcal1.9g7.2g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal1g3.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g121kcal5.4g20.3g1.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340