Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.8g12.1g0.2g0.6g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g205kcal4.8g30.8g6.4g1.6g
Valittu annoskoko35g103kcal2.4g15.4g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g51kcal1.2g7.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g290kcal6.8g43.5g9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403