Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 4.7g14kcal0.8g2.3g0g0.5g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 4.7g6kcal1g0g0.2g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g51kcal4g5.2g1g1.2g
Valittu annoskoko35g25kcal2g2.6g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1g1.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g72kcal5.6g7.3g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346