Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Juusto, keskiarvo 4.7g16kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g124kcal7.8g0.8g10.2g0.2g
Valittu annoskoko35g62kcal3.9g0.4g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2g0.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11g1.1g14.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238