Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis16g18kcal3.4g0g0.5g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g45kcal7.4g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko35g23kcal3.7g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal1.9g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal10.5g2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183