Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,314g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Punaherukka 2.7g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mustaherukka 8.2g4.8kcal0.1g0.6g0g0.5g
Valkuainen (100g)1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g99kcal3.8g10.8g3.8g1.2g
Valittu annoskoko36g50kcal1.9g5.4g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1g2.7g1g0.3g
Arvot/100g100g140kcal5.4g15.2g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001