Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Sianliha keskiarvo 11g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.3g21kcal0.1g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g106kcal4.4g1.8g8.6g1g
Valittu annoskoko35g53kcal2.2g0.9g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1.1g0.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g150kcal6.2g2.5g12.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824