Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Liivatelehti, gelatiini8.5g30kcal7.3g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g5.6g19kcal0.2g0.2g2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g5.6g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g306kcal21g2.8g23.4g0g
Valittu annoskoko35g153kcal10.5g1.4g11.7g0g
Annoskoko puolitettuna18g77kcal5.3g0.7g5.9g0g
Arvot/100g100g432kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678