Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g7g0.4kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.6g13kcal1.1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g53kcal3.4g4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko35g26kcal1.7g2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.9g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g5.7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727