Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta17g62kcal2.2g12g0.4g0.6g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g182kcal6.2g25.4g5.8g1.4g
Valittu annoskoko36g91kcal3.1g12.7g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g45kcal1.6g6.4g1.5g0.4g
Arvot/100g100g255kcal8.7g35.7g8.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334