Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g10g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow1.3g5kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g49kcal5g2.2g2g0.6g
Valittu annoskoko35g24kcal2.5g1.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.3g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal7.1g3.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521