Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g1.5g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g8.4g9kcal1.9g0g0.1g0g
Punajuuri 3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka2.8g10kcal0.2g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g65kcal6.4g5.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko35g32kcal3.2g2.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.6g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.1g7.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790