Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä15g16kcal1.1g2.6g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.6g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g85kcal3.4g10.2g3.2g3.4g
Valittu annoskoko35g42kcal1.7g5.1g1.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal0.9g2.6g0.8g0.9g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.4g4.5g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174