Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g6.2g8.1kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pinaattipakaste 150g7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%3.1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio6.2g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0g0.2g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.6g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g61kcal4.2g4.8g1.2g1g
Valittu annoskoko35g30kcal2.1g2.4g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.1g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.9g6.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176563