Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g28kcal1.4g0.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko36g14kcal0.7g0.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2g1.1g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746