Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton7.8g8.4kcal1.8g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.9g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g74kcal5.8g1.2g5g0.8g
Valittu annoskoko36g37kcal2.9g0.6g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.5g0.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g105kcal8.1g1.7g7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242315