Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g13g21kcal1.1g1.1g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g74kcal2.8g6.4g4g0.2g
Valittu annoskoko36g37kcal1.4g3.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.7g1.6g1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal3.9g9g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583