Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Manteli 3.1g19kcal0.8g0.2g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g63kcal2.4g1g5.4g1.2g
Valittu annoskoko36g32kcal1.2g0.5g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.6g0.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g1.4g7.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792