Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g5.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g17kcal0.4g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko36g9kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.7g0.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921