Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.3g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g3.8g3.6kcal0.3g0.5g0g0.3g
Paistijauheliha nauta 5%9g12kcal2g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g57kcal5.4g3.8g2g1.6g
Valittu annoskoko36g29kcal2.7g1.9g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1.4g1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g80kcal7.6g5.3g2.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886