Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g41kcal3.4g0g3.1g0g
Maissi jyvät 15g21kcal0.4g3.7g0.3g0.5g
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g141kcal8.6g7.6g8g1g
Valittu annoskoko36g71kcal4.3g3.8g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g35kcal2.2g1.9g2g0.3g
Arvot/100g100g198kcal12.1g10.7g11.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729