Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.8g11kcal0.6g0g0.9g0g
Pekoni, Euroshopper1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g162kcal10.2g0.6g13.4g0.2g
Valittu annoskoko36g81kcal5.1g0.3g6.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g40kcal2.6g0.2g3.4g0.1g
Arvot/100g100g228kcal14.4g0.8g18.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809