Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 20g9kcal0.1g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g47kcal0.4g9g0.2g1.2g
Valittu annoskoko36g23kcal0.2g4.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.1g2.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.7g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727