Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 4.7g17kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.9g3.6kcal0.4g0.4g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g86kcal5.4g7.6g3g1g
Valittu annoskoko36g43kcal2.7g3.8g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.4g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.6g10.7g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964