Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g1.6g5kcal0.8g0.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g36kcal2.4g4.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko36g18kcal1.2g2.2g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.6g1.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304