Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g13g50kcal0.8g3.9g3.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g187kcal7.6g8.4g13.4g0.6g
Valittu annoskoko36g93kcal3.8g4.2g6.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g47kcal1.9g2.1g3.4g0.2g
Arvot/100g100g262kcal10.7g11.8g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295