Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.6g19kcal0.7g0g2.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g81kcal2.6g1.4g7.6g0.2g
Valittu annoskoko36g41kcal1.3g0.7g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal0.7g0.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.7g2g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272