Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Grahamjauho 2.9g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Neljänviljanhiutale 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g3.3g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 12g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2.6g15kcal0.2g1.5g0.1g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g171kcal2.8g17.2g8.2g1g
Valittu annoskoko36g86kcal1.4g8.6g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g43kcal0.7g4.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g239kcal3.9g24g11.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044