Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Sika-nautajauheliha6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)1.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.6g4.7kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g119kcal9.2g3.6g7.6g0.2g
Valittu annoskoko36g60kcal4.6g1.8g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g30kcal2.3g0.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g166kcal12.8g5g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813