Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g12g43kcal1.6g8.4g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Katkarapu pienet (pirkka)8.4g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g133kcal6.8g17.4g3.8g0.6g
Valittu annoskoko36g66kcal3.4g8.7g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal1.7g4.4g1g0.2g
Arvot/100g100g187kcal9.6g24.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886