Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 17g21kcal3.5g0g0.8g0g
Ruokakerma ingman 5%11g10kcal0.4g0.7g0.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.8g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g3.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g81kcal8.6g3g4g0.2g
Valittu annoskoko36g41kcal4.3g1.5g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal2.2g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal12.1g4.2g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547