Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 8.3g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kiinankaali 6.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g17kcal1.2g2.2g0g1.2g
Valittu annoskoko36g8kcal0.6g1.1g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g4kcal0.3g0.6g0g0.3g
Arvot/100g100g24kcal1.7g3.1g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703