Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 4.7g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe2.3g8.6kcal0.1g1.9g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.2g3.9kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g4.7g14kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g181kcal3.8g29.6g5.6g2g
Valittu annoskoko36g91kcal1.9g14.8g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna18g45kcal1g7.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g253kcal5.3g41.2g7.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182