Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5.6g10kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi5.6g25kcal0.4g3.4g1.2g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Mangosose, Piltti7g4.2kcal0g1.1g0g0.1g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g176kcal3.2g15.2g11.6g0.6g
Valittu annoskoko36g88kcal1.6g7.6g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g44kcal0.8g3.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g248kcal4.5g21.3g16.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199