Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kevytmaito (Valio)4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g87kcal5.8g1.6g6.6g1g
Valittu annoskoko36g44kcal2.9g0.8g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.5g0.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g122kcal8.1g2.2g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690