Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)10g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)10g3.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g6.3g5.4kcal0.3g1g0g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g71kcal5.2g5g3.4g1.2g
Valittu annoskoko36g36kcal2.6g2.5g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.3g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.2g7g4.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791